Nyt / Projekter / Aabenraa Statsskole / Ekskursion d. 27.02.2017

Ekskursion d. 27.02.2017

Ekskursion med 2.x fra Aabenraa Statsskole.

Som afslutning på hele seancen med 2.x fra Aabenraa Statsskole drog eleverne, deres underviser fra skolen Niels B. Andersen, Bo Asmussen og Ejnar Nielsen på ekskursion.

Dette foregik d. 27. februar 2017 henholdsvis til vores egen byggeplads på Midtmosevej, samt Ribe Biogas og Holsted Biogas. 

Ekskursionen var kommet i stand i forbindelse med ENVOs samarbejde med Aabenraa Statsskole, hvor eleverne i 2.x skriver studieretningsopgave (SRO) om ”Utilsigtet gasemission fra industrielle biogasanlæg”.

Formålet med turen var at give eleverne et indblik i opbygningen og driften af forskellige biogasanlæg.

Turen startede med at gå til vores egen byggeplads på Midtmosevej i Tønder. Her kunne eleverne få et indtryk af størrelsen på det anlæg, som de har beskæftiget sig med i deres opgaver. Bo og Ejnar viste rundt på byggepladsen. 

Dernæst gik turen til Ribe Biogas, hvor Claus tog imod delegationen og holdt et inspirerende og lærerigt oplæg om biogas. Besøget blev afsluttet med en rundvisning.

Sidste stop på turen var hos Holsted Biogas, hvor Rasmus stod for rundvisningen.
 
Det var en spændende dag for alle parter – eneste minus var vejret, som denne dag ikke viste sig fra den bedste side.

Hos ENVO glæder vi os til at læse elevernes opgaver og håber her, at kunne finde kreative løsningsmuligheder til videre inspiration. 
ENVO Group A/S | CVR: 33506511 | Vestvejen 170-172, 1. sal, 6200 Aabenraa - Danmark | Tlf.: +45 72 34 42 20 | info@envogroup.dk