Om ENVO / Om ENVO

Om ENVO

ENVO Group, vi passer på jorden

 
Grønne løsninger en gevinst for alle.
 
Bo Asmussen, ejer og direktør, fortæller: "En verden med grønne løsninger vil være en gevinst for alle, og med ENVO's kombination af løsningsmodeller kommer det både den private forbruger, de offentlige institutioner og ikke mindst vores virksomheder - store som små - til gode, og der er dermed støbt et solidt fundament for sammen at få styr på miljø og pengepung. 
Når ENVO Group A/S kigger på grønne løsninger for vores kunder, bliver tankerne tænkt som helheder, dermed sagt, det er ikke "kun" nok at tænke grønt, løsninger skal selvfølgelig også være økonomisk rentable".
 
Bo Asmussen fortsætter "En grøn løsning skal være, og er næsten altid, en god forretning, for samvittigheden, naturen og økonomien". 
 
 
Mange års erfaring
 
ENVO Group A/S, som er grundlagt af José Cartellone & Bo Asmussen, er en ung virksomhed med mange års erfaring på forskellige områder.
Bo Asmussen medbringer selv 12 års erfaring fra en af verdens førende virksomheder inden for vindenergi - VESTAS. Bo Asmussen har siden 1999 arbejdet inden for alternativ energi.
De engagerede medarbejdere i ENVO Group A/S bidrager ikke kun med kompetencer og erfaringer fra "branchen", men også fra andre brancher, og netop dette gør, at vi tænker grønne løsninger og forretning i én og samme arbejdsgang.
 
 
Vi glæder os til at hjælpe dig!
ENVO Group A/S | CVR: 33506511 | Vestvejen 170-172, 1. sal, 6200 Aabenraa - Danmark | Tlf.: +45 72 34 42 20 | info@envogroup.dk